Predstavitev

Odvetnica mag. Irena Hacin Kölner, univ. dipl. prav.

Odvetnica Irena Hacin Kölner je z odliko diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani leta 2002, pravniški državni izpit je opravila v letu 2005. V odvetništvu je začela delati takoj po diplomi, od leta 2010 dela kot odvetnica. Deluje na področju civilnega, gospodarskega, delovnega, upravnega in izvršilnega prava. V letu 2011 je pričela z delom v svoji odvetniški pisarni v Ljubljani, ki jo je v juliju 2013 preselila v Poslovno cono Žeje pri Komendi. Zavzema se za mirno reševanje sporov, ki ljudem na dolgi rok prinaša največje zadovoljstvo. Odvetnica je članica Odvetniške zbornice Slovenije (www.odv-zb.si). V letu 2012 je pridobila naziv mediatorka in je akreditirana mediatorka pri Evropskem centru za reševanje sporov (ECDR) v Ljubljani in članica Društva mediatorjev Slovenije.

Odvetnica nadaljuje s strokovnim izpopolnjevanjem. V letu 2016 je na ljubljanski pravni fakulteti uspešno zaključila podiplomsko izobraževanje (predbolonjsko) z zagovorom magistrske naloge “Pravni položaj dediča”. Občasno objavlja v domači pravni literaturi, mesečno pa v lokalnem glasilu Aplenca odgovarja na pravna vprašanja bralcev, ki so objavljena tudi v zavihku Pravni nasveti.

Pri delu jo vodita mladostna energija in predanost vsakemu posameznemu primeru.

Odvetniški kandidat Lenart Cvirn, mag. prava

Odvetniški kandidat Lenart Cvirn je z odliko magistriral (bolonjska stopnja) na Pravni fakulteti v Ljubljani v letu 2018, pravniški državni izpit je opravil v letu 2021. V odvetništvu je pričel delati že v času študija, in sicer v odvetniški pisarni v Ljubljani, kjer se je nato zaposlil kot odvetniški pripravnik. Prav tako je svoje izkušnje pridobival z delom v notarski pisarni v Kamniku, od leta 2021 dalje pa je kot odvetniški kandidat zaposlen v Odvetniški pisarni Hacin Kölner, d.o.o. v Komendi. Deluje na področju civilnega, gospodarskega, delovnega, upravnega in izvršilnega prava. Odvetniški kandidat je član Odvetniške zbornice Slovenije (www.odv-zb.si).